Fogyókúrás recept – főleg csajoknak!

HOZZÁVALÓK:

1 db ennivaló férfi
1 db rugós heverő
1db vaníliás rúd
1 db hamvas barack kimagozva
2 db tojás
2 db zsemle

KÉSZÍTÉS MÓDJA:

A férfit az ágyba fektetjük és addig szorítjuk magunkhoz, amíg a vaníliás rúd meg nem keményedik. Ekkor egy darabig állni hagyjuk. Közben hol az egyik, hol a másik zsemlét dugjuk a férfi szájába, majd a megkeményedett vaníliás rudat a baracknyílás közepébe helyezzük. Addig verjük a tojás habját, míg a krém ki nem jön belőle. Gyors légzés és mély sóhaj jelzi, hogy kész a torta. Ha jól sikerült a torta készítése, többször is meglehet ismételni! Különösen fiatal háziasszonyoknak ajánlom, mert rendszerint első kísérletre beválik!

MEGJEGYZÉS:

Ha a vaníliás rudat a torta készítése közben valami hibásodás érné, elveszti eredeti tartósságát, netán összetöpörödne, NE DOBJUK EL, mert ügyes háziasszony kezében ez az összetöpörödött rudacska pár perces türelem után visszanyeri eredeti keménységét és gusztusos mivoltát, majd élvezhetővé válik.
Egyébként minden háziasszonynak ajánlatos egy tartalék vaníliás rúdról gondoskodni, nehogy a gyakori sütögetés következtében a recept kellékének elrongálódása miatt a torta elkészítése akadályba ütközzön.
Ha várakozáson felül sikerülne, akkor se vigyük túlzásba, mert a közmondás is azt tartja: JÓBÓL IS MEGÁRT A SOK!

LEJÁRT SZAVATOSSÁGÚ VANÍLIÁS RÚDDAL NE KÍSÉRLETEZZÜNK!!!!!!

Jó étvágyat kívánok!

Kategória: ÉN, Blabla
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) Fogyókúrás recept – főleg csajoknak! bejegyzéshez

  1. terika szerint:

    Á, szavidőt nem adtak meg. Végtelen. 😀

Hozzászólás